3de nest Balou met Meck

 

 

                                                 

         Joy Jolie van het Bevershof (Roepnaam Balou)                                                         Mercury Double Aknel Top (Roepnaam Meck)

         Geboren: 7 augustus 2010                                                                                            Geboren: 19 augustus 2011

         HD: A;  PL: Vrij;  PRA: Vrij                                                                                             HD: A;  PL: Vrij;  PRA: Vrij

         Retrievertest gehaald.                                                                                                    Retrievertest gehaald.

 

Wij hebben voor Balou het fokplan aangevraagd bij onze Rasvereniging de FRC. De dekreu die wij hebben uitgekozen is Meck.

Het fokplan van Balou en Meck is goedgekeurd.

Balou is 10 februari 2016 loops geworden en op 19 februari 2016 is Balou gedekt door Meck.

Nu is het afwachten of ze inderdaad drachtig wordt.

Uit deze combinatie verwachten wij alleen lever kleur puppen.

                                                           

                                                        *************************************************************

3de nestje Balou & Meck lezen van onder naar boven:

 

De eerste berichtjes hoe het gaat met de families en puppy's:

 

Na een maand vind ik het leuk even een update te geven van onze belevenissen met Sam.

Het is een attente, energieke, leergierige, sociale en een jonge onderzoeker die graag ergens zijn tanden inzet.

We zijn voorzichtig al bezig om de beginselen van het apporteren bij te brengen, brengt het super alleen het afgeven is nog een dingetje. Snoepjes doen wonderen, ook met douwn liggen. Komt al super op de fluit en is deze week ook al over een slootje gegaan. 

Eet als een bootwerker en heeft kennis gemaakt met de paarden, poezen, kippen. Kids etc. Vind het alleen vreemd dat niet iedereen hem leuk vind, zoals de Beagle van 11 jaar van onze dochter.

Gaat dan gigantisch blaffen ook tegen onze kat, ben benieuwd of die nog vriendjes worden. Ze ontlopen elkaar nog steeds maar er is nog hoop zullen we maar zeggen. 

Hij verleidt iedereen met zijn charmes en we zijn dan ook hartstikke trots op hem. 

Dank jullie wel voor deze ontzettende lieve en leuke kameraad waar we heel veel van houden. 

Karel, joke en Sam

----------------------------------------------------------

Zo, de eerste dag en nacht zijn achter de rug😊

Het is best spannend en we merken dat we allemaal weer in een ritme moeten komen. De katten hebben gemengde gevoelens dus dat geven we lekker de tijd. Er is geen paniek, wel zijn ze behoedzaam. Komt vast goed.

Nanne was heeeel blij dat we voor puppy rood zijn gegaan want die is super leuk, zei hij. Dat vinden wij ook!

Ons vloerkleed heeft het al twee keer moeten ontgelden maar dat hadden we ingecalculeerd. Yoda heeft ook al meerdere keren netjes buiten geplast en 2x buiten gepoept. We herkennen de signalen steeds beter. Eerste maaltijd gisteren heeft hij overgeslagen maar de volgende twee waren geen probleem. Vanochtend ging de bak voor de helft leeg daarna buiten gepoept, in de stromende regen. Ook nog wat samen gespeeld met een piepspeelte aan een veter om onze kuiten en broekspijpen te ontzien. Werkt prima...hij vindt het geweldig. Nu ligt ie heerlijk onder de eettafel aan onze voeten te slapen.

De bench dicht werkt nog niet (piepconcert van jewelste) en omdat Yoda het erg fijn vindt om dichtbij ons te zijn, heb ik (Wendy) vannacht op een luchtbed voor de bench geslapen...Yoda lag in de bench met het deurtje open en heeft goed geslapen. Eruit om te plassen hoefde hij niet. Voorlopig doen we het zo. Frank en ik wisselen elkaar af en we gaan beginnen met bench training.
Als start krijgt hij zijn eten nu in de bench. Als jullie nog tips hebben, zijn ze zeker welkom.

Wandelen aan de lijn gaat ook best goed. Af en toe heeft hij wat aanmoediging nodig, maar daarna huppelt hij weer vrolijk met je mee. Andere mensen op straat zijn ook heel erg leuk.

Kortom, het is spannend, intensief en ook heeeeel leuk en dankbaar zo'n klein bruin hummeltje in huis.

Bedankt voor de goede zorgen en tot de volgende update.

Groetjes Frank, Wendy en Nanne

---------------------------------------------------------------------------

Wat een feest in huize Leijten! Max doet het onvoorstelbaar goed en kwispelt de hele dag(als hij niet slaapt😀). De reis is goed verlopen. In het begin was hij zoekende in de auto maar na 10 minuten zijn we even gestopt. Voor ons was het een klein wonder, want vanaf dat moment reageert hij op zijn naam en komt hij huppelend naar ons toe. Eenmaal thuis heeft de tuin vol fietsen gestaan, wat een hoop bewonderaars maar Max vindt het allemaal prima. We zijn reuze verliefd op onze kleine jongen. Buiten loopt hij kleine stukjes keurig mee en binnen slaapt, speelt en kluift hij rustig aan zijn touwtje ( en andere speeltjes van de vriendinnen). Hij wandelt zelf naar zijn mandje en strekt zich heel tevreden uit. Max piept alleen als hij moet poepen of plassen, verder lijkt hij de wereld te omarmen zonder enig verdriet. Wat een ontzettend vrolijk hondje. Het kan niet anders dan dat hij uit een lief zorgzaam nest is gekomen! Complimenten voor jullie lieve zorgzame start voor Max. Het is een topper en er bestaat natuurlijker geen lievere hond als Max😍. Wij hopen dat alle pups het net zo goed doen als Max en dat jullie terugkijken op een intensieve maar fijne tijd. Geniet weer van jullie ' rust' en mochten jullie Max missen, de koffie staat klaar.

Tot ziens en een fijn weekend groetjes van Max en zijn nieuwe familie.

--------------------------------------------------------------------

Hierbij even een update over James. De autorit vond hij het eerste half uurtje niet heel leuk. Hij wilde overal heen lopen en piepte erg, maar na een stop bij de benzinepomp viel hij gelukkig in slaap. Onze woonkamer vindt hij fantastisch met z'n speeltjes sleept hij overal mee naartoe. Gisteren ook al veel gezien, de supermarkt, de parkjes bij ons in de buurt, wat kinderen in de omgeving. Vannacht ging het ook erg goed. Hij is 4 keer wakker geworden, kort piepen en op de krant meteen plassen, weer naar boven en hij sliep meteen. Uiteindelijk tot 10 uur uitgeslapen!!! Vandaag naar de Maarsseveenseplassen geweest en wat dolle kwartiertjes in huis en door de parkjes heen. Een enorm blij hondje, we vinden het super gezellig! Nogmaals super bedankt voor de zorg tot nu toe, ook het puppypakket vonden we enorm leuk! We zullen regelmatig fotootjes sturen.

------------------------------------------------------------------------

Met Sien gaat het heel goed. De eerste 10 minuten in de auto was ze wat onrustig, maar bij het eerste tankstation zijn we gestopt om een stukje te lopen, waarna we haar in een bak op de achterbank hebben gezet. Ik ben bij haar gaan zitten en binnen no time viel ze in slaap.  Ze werd weer wakker voor de deur van ons huis. Meteen een stukje gewandeld en dat vond ze spannend maar ook wel leuk. Lekker opgewekt is ze! 

We hebben de hele middag een beetje gespeeld, gesuft en haar direct kennis laten maken met de bench. Om 23:00 hebben we het laatste rondje gelopen en daarna viel ze om van de slaap. Ze heeft toen tot half 6(!) geslapen. 

Gisteren hebben we haar meegenomen naar mijn ouders waar ook de labrador van mijn tante was. Dat was eventjes wennen maar het ging heel goed! Ze is helemaal niet bang en vond het reuze interessant.

Ze was zo moe dat ze in de auto op de terugweg als een blok heeft geslapen. Vannacht heeft ze iets vaker gepiept en korter doorgeslapen. Nu ligt ze na haar wandelingetje waar ze heel goed plast en poept, naast me op het kleed een beetje te spelen met een knuffeltje om nog eventjes te suffen.
Ik merkte gisteren en dinsdag wel dat het haar niet helemaal lukt om al haar eten op te eten, 's avonds eet ze al gauw maar de helft op.. Was dit ook al zo bij jullie? Ben benieuwd naar jullie reactie. Ik heb wat fotootjes voor jullie bijgevoegd:)


Met vriendelijke groeten,

Emma Harms 

-----------------------------------------------------------------

Het gaat heel goed met Pip. Heerlijk dat ze zo spelen samen, dat scheelt een hoop aandacht geven en is een genot om naar te kijken. Ze kan al goed zitten, plast buiten en rent dan naar binnen in de gang , gaat zitten koppie omhoog en wacht keurig op een brokje. Echt zindelijk is ze nog niet maar gaat de goede kant uit.

Ze is een pittig, slim hondje en we  hopen er al een hoop lol van. Gisteren voor het eerst langer dan twee uur kunnen slapen!!!

fijn weekend 

Groetjes barbara

------------------------------------------------------------------

Het gaat heel goed met Ole! Hij is ontzettend lief en slaapt veel. Hij heeft wel scherpe tandjes maar luistert al aardig naar "nee".

Groeten Karin

--------------------------------------------------------------

Wij zijn helemaal blij met roze Flacco!! 

Groet, Merlijn 

-------------------------------------------------------------------

Waar zijn de puppy's naar toe gegaan:

Teefje Athene, kleur Wit (Pip) naar de familie Tusveld in Lelystad;

Teefje Paris, kleur Geel (Sien) naar Emma & Victor in Groningen;

Reutje Los Angeles, kleur Rood (Yoda) naar de familie Kamminga in Midwoud;

Reutje New York, kleur Blauw (Ole) naar de familie Bakker in Heerenveen;

Reutje VenetiŽ, kleur Roze (Flacco) naar de familie Norder in Zwolle;

Reutje Sydney, kleur Oranje (James) naar Annelien & Dennis in Utrecht;

Reutje Buenos Aires, kleur Paars (Sam) naar familie Van Vugt in Donderen;

Reutje Sao Paulo, kleur Groen (Max) naar familie Leijten in Etten Leur.

 

 

Week 24 en week 25:

De eerste 2 puppy's zijn woensdag 15 juni 2016 met hun baasjes meegegaan. De rest volgde de dagen daarna.

Iedereen is SUPER blij met hun puppy.

Bij ons in huis is het nu wel erg stil geworden, alle spullen weer opgeborgen en wij hebben onze huiskamer weer helemaal terug.

Balou vond het alle prima dat alle puppy's weg zijn gegaan.

Wij wensen iedereen heel veel geluk en plezier met hun pup.

 

 

Maandag 13 juni 2016:

Vandaag hebben de puppy's hun test gekregen.

Immie en Femke hebben dit weer gedaan. Wij mochten weer de tuin onveilig maken bij de fam. Van de Gracht. Dank hiervoor.

Alle puppy's vonden het hekje in u vorm maar niks, gingen allemaal tegen het hekje aanstaan, maar helaas het lukte niet. Met hulp van

Immie de puppy tester lukte dit uiteindelijk wel.

Het blikje met knikkers en de opengemaakte paraplu dat vonden ze niet eng. Puppy Roze ging meteen het blikje knikkers apporteren.

De eendenvleugel en het konijnenvelletje dat vonden ze allemaal erg interessant en werd ook door alle puppy's in de bek meegenomen.

Grappig om te zien hoe dapper en stoer ze dan gaan lopen.

Ze hebben het allemaal goed gedaan.

  

  Dat is lullig mij achter het hekje te zetten, ik wil graag naar je toe komen.         Nee hoor ik schrik hier niet van.

 

   

 Even op de rug leggen en knuffelen.                            Goed hť ik heb het gebracht bij je.                                     Ja ik ga het apporteren voor je.

 

Zondag 12 juni 2016:

Ook wij zijn stoer geweest vandaag, even aan de riem mee naar buiten.

Wij kwamen tot halverwege de straat, onze baasjes zijn trots op ons.

 

  

                             Puppy Rood                                                                                     Puppy Wit

 

 

                            Puppy Wit                                                                        Puppy Roze

 

  

                          Puppy Geel                                                                                                    Puppy Geel

 

 

                                             

                                                               Zo daar wordt je toch wel moe van, even lekker slapen.

 

 

Zaterdag 11 juni 2016:

Vandaag 7 weken oud en hebben de eerste voorzichtige stappen aan de riem gezet.

Altijd weer leuk om te zien hoe dapper ze zijn, de een wat meer dan de ander.

Er kwam van alles voorbij auto's, brommer, fietsers, buurvrouw om even te knuffelen enz.

 

  

 

  

 

  

 

                                

Puppy Oranje, Blauw, Paars en Groen die hun eerste stappen zetten aan de riem.

 

Verder lekker in de tuin gelegen, een buurman die heel veel lawaai maakt, stenen aan het aantrillen, maar wij

zijn helemaal niet bang.

Dinsdag 7 juni 2016:

 

  

                       Lekker buiten spelen                                                                                                     Zo groot (Oranje) ben ik al, ik kom met mijn kop boven de plank uit

 

Ze zijn allemaal om op te vreten, zo leuk weer. Ze treffen het heel erg met het mooie weer, dus elke dag zijn ze heel lang buiten.

De dierenarts heeft alle puppy's geŽint en alle hartjes beluisterd, bij de reutjes kijken of er 2 balletjes zijn, dit was zo.

Tanden, oren, staart, naveltje bekeken en alles ziet er prima uit.

Alle puppy's hebben nu een eigen dierenpaspoort.

De dierenarts ging als een speer, hadden niet eens tijd om even een foto te maken.

Ook dit hebben ze allemaal goed doorstaan.

 

De grote werpkist heeft plaats gemaakt voor een lekkere grote mand.

 

 

                          Ha Ha een bruine mand niet handig voor op de foto je moet wel goed kijken, maar wij liggen er echt al meteen in.

 

 

Zaterdag 4 juni 2016:

Vandaag super mooi warm weer, wij zijn de hele dag buiten geweest.

Spelen met een klein plastic flesje ja dat is ook heel erg leuk.

Ook buiten onze brokjes gegeten en na het spelen en eten even goed uitbuiken, dus lekker slapen met z'n allen.

 

Maandag 5 juni 2016 dan komt de dierenarts om ons de eerste enting te geven.

 

 

  

 

        

 

Vrijdag 3 juni 2016:

De hoogste tijd weer voor een update.

De puppy's gaan elke dag naar buiten wat ze een groot feest vinden, heerlijk ravotten met elkaar en het speelgoed wat er ligt.

Zo krijgen ze ook alle geluiden te horen van buiten, buurman aan het boren, auto's die voorbij rijden, vogels die over vliegen enz.

Ze vinden het allemaal goed.

 

De nodige knuffel momenten zijn er geweest de afgelopen weken.

 

   

                                                               Heerlijk knuffelen met Nanne

 

Wij moesten ook 2 dagen werken (gestaan met onze handel van Dierenbenodigdheden Kluif & Co op honden shows) maar hebben op beide dagen super oppas gehad.

1 dag mijn zus met kleindochter en de 2de dag Monique met de kinderen.

Nou geknuffeld is er op beide dagen heel erg goed en iedereen vond het geweldig om op te passen.

Super bedankt hiervoor, zo konden wij met een gerust hart weg gaan wetende dat alle puppy's en moedertje Balou goed verzorgd werden.

 

Op woensdag 1 juni 2016 zijn de puppy's gechipt en is er DNA afgenomen.

De chip zit altijd aan de linkerkant in de nek.

Wij stoere jongens en meiden hebben geen kik gegeven, maar vonden het toch wel heel erg spannend. De rest van de dag hebben wij veel en lang geslapen, moe dat we waren.

 

Ook zijn nu de stamboomnamen aan de puppy's gekoppeld.

(Blauw) Reu New York van de blauwe lotus

(Groen) Reu Sao Paulo van de blauwe lotus   

(Paars) Reu Buenos Aires van de blauwe lotus   

(Rood) Reu Los Angeles van de blauwe lotus      

(Roze) Reu VenetiŽ van de blauwe lotus          

(Oranje) Reu Sydney van de blauwe lotus       

(Geel) Teef Paris van de blauwe lotus          

(Wit) Teef Athene van de blauwe lotus         

Zaterdag 21 mei 2016:

Vandaag zijn de puppy's voor het eerst naar buiten geweest.

Nou dat vonden ze toch wel erg spannend.

Even wat speelgoed neergezet, dat was toch wel TOP om mee te spelen.

 

   

 

    

 

                                                                                           

 

Meteen even de scherpe nageltjes geknipt en na het spelen weer naar binnen om heerlijk aan de pap te gaan en daarna in een diepe slaap te vallen.

Vandaag heel veel spannende dingen meegemaakt.

 

 

Woensdag 18 mei 2016:

Een lekker gezellig druk weekend achter de rug, leuk om alle nieuwe pup eigenaren gezien te hebben.

Iedereen heeft heerlijk geknuffeld met de puppy's. Leuk om te horen dat iedereen al druk bezig is met de voorbereidingen van:

Tuin in orde, puppy cursus geregeld, veilig plekje in auto enz..

 

Afgelopen zaterdag was voor ons goed schrikken, wij moesten met spoed met moedertje Balou naar de dierenarts.

Balou ging vrijdagavond heel laat raar liggen en wilde haar snack niet hebben, dus zeiden wij al wij moeten Balou maar even in de gaten houden.

Zaterdagochtend wilde ze niet eten, nou dat is echt niks voor Balou, die er normaal als de kippen bij is voor haar eten. Haar kop voelde ook heel erg warm

aan, dus zonder eerst te bellen haar meteen in de auto gezet en naar onze eigen dierenarts. Nou wij zijn zeker niet voor niks geweest, Balou had 41,7 graden koorts

en heeft een melkklier ontsteking. Dit schijnt heel snel te gaan allemaal, gelukkig waren wij op tijd, want de dierenarts vertelde dat wij haar goed in de

gaten moeten houden en blijven opletten.

Balou heeft 2 spuiten gekregen tegen de koorts en antibiotica en met 2 pillen kuurtjes mee gingen wij weer naar huis.

Gelukkig ging Balou in de middag weer eten, wij hadden even wat kip gekookt en dit ging er goed in. Bij ons zat de schrik er goed in.

Ze knapt weer op eet weer goed en haar koorts is gezakt. Rest van de week haar pillen geven en dan moet het weer beter gaan met haar.

De puppy's mogen gewoon bij haar blijven drinken, maar wij geven wel om Balou te ondersteunen een flesje puppy melk aan de puppen.

Is ook leuk om te doen, ze hebben het zo snel door.

 

Wij vonden het heel leuk om jullie allemaal te leren kennen en dat iedereen zo enthousiast is over de komst van hun puppy.

Voor jullie duurt het allemaal erg lang voordat de pup mee mag naar jullie huis.

Een super leuk verrassingspakket ontvangen. Daar zat ook een Nimo vis tussen nou die vind Balou helemaal geweldig, als ze bij de puppy's gaat liggen wordt

eerst Nimo gepakt en dan gaat ze naar haar puppy's toe. Grappig om te zien.

 

 

                                                            Balou vindt vis Nemo helemaal geweldig, ze blijft hem vast houden.

 

 

                                   

                  Een prachtige tekening gekregen                                                                                      Ze waren heerlijk

 

 

De eerste pap hebben de puppy's gekregen en dat ging redelijk goed. Even wennen dat je moet likken.

Voor de eerste keer eerst pup voor pup op het aanrecht om te kijken of het bij alle puppy's lukt om de pap te eten.

Dit gaan wij steeds wat meer geven zodat ze daarna aan de gewelde pup brokjes kunnen beginnen.

 

                                               

                                                                         Zo dat smaakte lekker zeg.

 

 

Woensdag 11 mei 2016:

Vandaag een hele warme dag, gelukkig liggen de puppy's in onze woonkamer. Nu kan de buitendeur even lekker open staan zonder dat

de puppy's er last van hebben.

Nu 2,5 week oud. Er is verder nog niet veel te melden, wel dat bij alle puppy's de oogjes goed open zijn en ze je liefdevol aankijken, heerlijk.

Wij hebben wat speelgoed in de werpkist gelegd, hier gaan ze graag tegenaan liggen.

Hieronder wat foto's die wij afgelopen week hebben gemaakt.

 

      

 

                       

 

                                       

 

Donderdag 5 mei 2016:

Bijna 2 weken oud, onze oogjes gaan bijna open.

Wij groeien als kool zeggen ze.

 

Even de puppy's voorstellen:

 

    

                        Puppy Paars (op de weegschaal)                                                                             Puppu Licht Groen

 

   

                                      Puppy Flu Geel (oogjes open)                                                                                              Puppy Rosť (oogjes open)

 

 

                            Puppy Licht Blauw (oogjes open)                                                                         Puppy Oranje (ik word er moe van)

 

   

                                             Puppy Rood                                                                                                                                                      Puppy Wit

                                         

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                          Oooooohh wat lig ik heerlijk te dromen

 

 

Zaterdag 30 april 2016:

Vandaag zijn de puppy's 1 week oud, ze groeien allemaal goed.

 

   

 

                                                   

                                                                                                     8 op een rij

 

Op Koningsdag hebben wij wat speelgoed gescoord voor de puppy's voor als ze straks lopen.

Wij slapen om de beurt op de bank zodat wij ze 's nachts nog even in de gaten kunnen houden.

Het is altijd weer moeilijk om de stamboomnamen te verzinnen, bij andere nestjes hebben wij al gekozen voor: Liedjes, Whisky, Sportwagens, Likeurtjes, Jungleboek en Filmsterren.

 

                                                                                                     Voor dit nest hebben wij gekozen voor Wereld Steden.

 

                                    

                                                       Los Angeles                                                                                                                      Sydney

 

                                                                     

                                                             Buenos Aires                                                                VenetiŽ                                                                  Athene

 

                              

                                           Paris                                                                                                                       Sao Paulo

 

                                       

                                                                                             New York

 

 

Zondag 24 april 2016:

De eerste nacht van de puppy's is prima verlopen. Wij hebben ons slaap te kort ook een klein beetje in kunnen halen.

Maar wij werden toch wel heel erg verrast vandaag na het wegen van de puppy's en controleren van de naveltjes.

Verbazing alom het eerst geboren puppy is geen teefje maar een reutje, dat is ons nog NOOIT overkomen dat wij het niet goed gezien hebben.

Dik balen hiervan want nu moesten wij iemand bellen om te vertellen dat hun teefje een reutje is, maar gelukkig wilde deze familie ook wel een reutje.

Wij hadden al een knoop in onze maag voor dit gesprek, maar het is allemaal goed gekomen. Bedankt voor jullie begrip, ook de reutjes zijn prachtig.

Hoe dit heeft kunnen gebeuren, geen flauw idee, wij houden het maar op slaapgebrek.

Dus er zijn geboren 6 reutjes en 2 teefjes.

 

 

Zaterdag 23 april 2016:

 

 

        

 

                   HIEP HIEP HOERA vandaag geboren:

                       6 reutjes en 2 teefjes

 

Balou was vrijdag ochtend al onrustig en wilde niet eten, dat is een teken dat de bevalling in aantocht is.

De hele dag en nacht heeft Balou ons lekker wakker gehouden.

Zaterdag ochtend vond ze het genoeg en het eerste puppy werd geboren om 05.30 uur daarna volgde de

rest van de puppy's vrij snel.

 

Geboorte gewicht puppy's:

Reutje Rosť 05.30 uur - 382 gram.

Reutje Blauw 05.45 uur - 328 gram.

Teefje Flu Geel 05.55 uur - 390 gram.

Reutje Oranje 06.05 uur - 326 gram.

Reutje Rood 06.25 uur - 370 gram.

Teefje Wit 06.45 uur - 322 gram.

Reutje Groen 07.10 uur - 398 gram.

Reutje Paars 07.40 uur - 362 gram.

 

Ze doen het allemaal goed.

 

Wij hebben later in de middag diverse families heel blij gemaakt met de geboorte van hun puppy.

Gefeliciteerd allemaal, foto's volgen snel.

 

De eerste 3 weken laten wij er niemand bij, dit omdat de puppy's nog zo bevattelijk zijn voor alles.

Na deze 3 weken zijn de pup eigenaren meer dan welkom om de puppy's te knuffelen.

 

 

 

   

                                                                                 De allereerste foto's van de pas geboren puppy's

 

 

                                                                                              

 

Woensdag 20 april 2016:

 

      

                       Dikke buik van Balou   .                                                    Alles staat klaar de puppy's kunnen komen.

 

Ja hoor wij zijn er helemaal klaar voor. Alles is gereed gemaakt, dus de puppy's kunnen komen.

Balou is 10 kg gegroeid, nu dus tonnetje rond.

De laatste loodjes voor haar.

Wij hebben er dit keer voor gekozen dat Balou in de woonkamer gaat bevallen. Andere nestjes hebben wij dit tot nog toe boven in

de logeerkamer gedaan, maar elke keer als moedertje naar buiten moest en daarna als een speer weer naar boven wilde moesten wij

haar naar boven tillen. Dat is toch wel zwaar, vandaar dat wij nu het beneden gaan proberen.

 

 

Zaterdag 9 april 2016:

Balou weegt vandaag 34,7 kg en word al behoorlijk dik.

Wij zijn rustig aan begonnen met alles van zolder naar beneden te halen en schoon te maken, zodat wij het allemaal op tijd hebben klaar staan.

Bij dit nestje gaan wij de bevalling ook in de woonkamer laten plaatsvinden, dan hoeven wij na 3 weken niet alles weer te verhuizen van de

logeerkamer naar de woonkamer. Wij gaan kijken of dit ons bevalt.

 

 

Zondag 27 maart 2016:

Zo het is tijd om te beginnen met het verhaal van 3de nestje Balou & Meck.

Balou wordt elke week gewogen en weegt vandaag 32 kg.

Zij begint al een beetje een buikje te krijgen.

Is heel erg aanhalig zoals bij haar vorige zwangerschappen, dus ja ze is drachtig.

Balou is nu 5 weken drachtig. Blijft altijd weer spannend voor ons en de toekomstige pup eigenaren.