Home 
onze honden 
de Blauwe Lotus 
fotoalbum 
jachttraining 
karakter 
in memoriam 
gastenboek 
sitemap 
contact 
     
 

Kluif & Co bezorgt alles voor uw dieren.

 

 

Hoe gaat het met de puppy's van Noway?
geboren 25 november 2008

Hieronder de eerste berichten van de pup eigenaren hoe het gaat (geplaatst 20 januari 2009 

 

 Bikkel

 

Hoi Tonie en Ilse,

 

Nou ik heb m'n best gedaan vanacht, maar wel een paar keer wakker geworden. 1 keer van de kat die de etensbakjes uit de vensterbank mepte waardoor het vrouwtje midden in de nacht moest dweilen en 1 keer was ik buiten wezen plassen maar ik vond het toch iets te koud, dus de grote boodschap heb ik in de kamer gedaan...

Vandaag heb ik bij oma ook per ongeluk in de kamer ge (jeweetweld) maar vanavond na mijn middagslaapje heb ik keurig mijn kleine en grote behoefte buiten gedaan...

Ook heb ik bij oma lekker getukt zodat het vrouwtje op haar gemak een paar boodschapjes kon doen, want ik moet nog wel erg piepen als ik haar niet in mijn directe buurt zie.

Groetjes aan mijn grote broer en zusje,

 

liefs, Bikkel

 

Bikkel net thuis

Bikkel net thuis

Bikkel met broer Dea

 

 Roza

 

even bijpraten…..

weten jullie zeker dat ROSE niet groen is per ongeluk? Roza is zo open, vrij, ondernemend, aanhankelijk, nieuwsgierig, heerlijk…maar helemaal NIET afwachtend of bang….na de 1e 10 min. trillen in de auto begon ze meteen al in mijn nek te klimmen en te likken etc. en thuis: ook 1e 10 min. even afwachten en vervolgens…. de hele kamer verkennnen, van voor naar achter en links naar rechts en wel steeds weer aan je voeten komen liggen EN alle bezoek van de hele dag, van 13.30 tot 23.00 uur, steeds weer enthousiast begroeten en vertederen, maar NOOIT timide of zo, integendeel
 

De eerste nacht verliep ook anders dan gepland: ik was mijn bedje aan het opmaken naast de bench, zodat ik mijn hand in de bench kon doen, om haar vast herkenningspunt te geven….. tijdens het opmaken, voor zover dat al ging, kwam ze steeds OP dat bedje liggen en toen ik even naar boven ging tanden poetsen etc, en terugkwam om te gaan liggen: lag Roza in een hele diepe slaap OP MIJN BEDJE!!!
Nou jaaa, ze lag zo diep te slapen dat ik dacht: slaap maar lekker door, ik ga wel gewoon naar mijn bed! en van 00.30 tot 3.30 uur hebben zij en ik heerlijk geslapen. Toen begon ze te piepen en heb ik haar in de tuin uitgelaten, alles gedaan en ik heb de oorspronkelijke opstelling gedaan: zij in de bench en ik ervoor met mijn hand door de tralies en ze lag ook op mijn hand te slapen, maar toen dat zo bleef, ben ik om 04.15 naar mijn eigen bed gegaan….en pas om 06.30 werd ze weer wakker!!! Niet slecht voor een 1e nacht toch?
Wel beetje gebroken nacht, maar dat hoort er nu eenmaal bij. en vandaag? weer bezoek en weer zo ontzettend ondernemend en open (en razendsnel!), in de tuin racen en rennen en we hebben lekker gespeeld met blaadjes etc, ze vindt echt alles interessant en gaat overal op af. Ik ben nog wel vaak te laat met herkennen van gesnuffel en meteen buiten zetten, maar ik moet haar nog even leren “lezen”. Het is pas 1 dag tenslotte.
Ze eet en drinkt goed en het lijkt alsof ze helemaal “thuis”is.
Nu de 2e nacht, ik ga proberen zij bench, ik boven, als het niet gaat, scenario dag 1. EN vandaag de buurkinderen gehad, terwijl ze sliep, dus gezegd dat het nu ff niet kon…
EN daarna jullie bericht voor de kinderen gekopieerd en toen ik haar vanmiddag uitliet, voor de 1e keer aan een riempje, bij ze aangebeld en het briefje gegeven en dat ze zo beter kunnen begrijpen waarom het geen speelgoedhondje is. Schot in de roos!! hartstikke goed dat jullie dat in de map gedaan hebben!! Nou Ilse en Tonie, ik ga slapen en 's effe kijken
 
hoe de dame beneden er aan toe is, en jullie horen nog verder. Ik geniet met volle teugen van mijn pup!!!

 

Met vriendelijke groet,

 

Evalien

 

 Luka

 

Hoi Tonie en Ilse,


Het is vannacht heel rustig verlopen.

Om 5.30 uur werd ze goed wakker, maar dat kwam door mij omdat ik naar de wc moest. Even een paar brokjes en weer slapen. Luka heeft samen met Carmen in de mand geslapen. Soms had Carmen even geen zin en dan ging ze op de grond slapen. Eten gaat prima, Luka kan zich heel goed zelf amuseren en ook samen met mij of Carmen spelen. Luka heeft net de zolder mogen bekijken. Als ik de trap op of af ga mag Luka in een grote tas en kijkt ze prins(es) heerlijk om zich heen. Verder ligt ze graag aan mijn voeten. Als ik zit,maar ook als ik sta af te wassen in de keuken. Zometeen ga ik met haar een wandelingetje maken. Ik heb een hele lange gebreide band, lekker zacht aan haar halsje en dan kijken hoe zij mee kan lopen. Als ik Carmen uitlaat geef ik Luka haar eten en als wij terugkomen ligt ze heerlijk rustig te wachten. Voorbeeldig.

Ik laat gauw weer wat van ons horen.

 

Groetjes,
Christiene
 

 


Hallo lieve mensen,

Ik wil jullie even hartelijk danken voor de goede zorg die jullie Luka gegeven hebben. Ze ziet er prachtig en vrolijk uit!
 Jullie hebben mijn moeder erg blij gemaakt met Luka en ik weet zeker dat ze bij haar helemaal niets te kort komt. De honden zijn haar alles!
Nogmaals hartelijk dank en ik vind dat jullie het prima voor elkaar hebben zo met het afscheid en de onwijs leuk fles wijn.

Groeten,

Saar en co. 
13 januari 2009

 

Luka & Carmen

 

Carmen-en-Luka_11.jpg

Carmen-en-Luka_21.jpg

Luka-en-Carmen_31.jpg

 

 Finn

 

ja, het gaat hartstikke goed; gisteren was hij er helemaal af en heeft erg veel geslapen; wilde ook niet eten en/of drinken, maar tegen een uur of 17.00u ging z'n knopje om... begon te drinken, te eten en rond te snuffelen!!!! hij is super-enthousiast, erg gezellig hoor; iedereen wil constant bij hem zitten, dus af en toe zet ik hem voor zijn rust in de bijkeuken, waar niemand is, al ligt hij nu in alle drukte te slapen en is iedereen gewaarschuwd hem met rust te laten! de meiden ( 2 en 4 jaar) moeten erg in de gaten gehouden worden, maar Finn vindt ze dan ook wel erg interessant, meer van zijn grootte, hahaha.ook de nacht goed doorstaan, niet gehoord, alleen vanmorgen vroeg er meteen uit willen, ben helaas 's morgens niet op mijn best, dus daar moet ik even aan wennen!!! maar om ongelukjes te voorkomen, doe ik het!!!
 
geloof zo, dat het erg rustig is - 5 hondjes, maar gelukkig zijn er nog 4. is moeders nog onwennig geweest of vindt ze het wel best?
 
groet,
 
Berthilde Punt

 

 

 
 
 

 

 

Terug naar boven